Uutiset

19.10.2017

Hallituksen esittely ja fiilistelyä

 

Pataljoonan hallituksessa on tällä kaudella tuttuja ja uusia kasvoja mukana. Hyvä paketti miehiä ja naisia sekä eri-ikäisiä. Alla meidän hallituslaisten esittelyä ja fiilistelyä kauteen liittyen.

 

Kuka olet? Anniina Nylund, toista kautta puheenjohtajana.

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? Pataljoonaan aikoinaan päädyin kavereiden kautta. Niillä oli aina niin hauskaa, oli pakko päästä mukaan!

Paras muisto Pataljoonasta?  En osaa nostaa mitään parasta muistoa, kun niitä muistoja on niin paljon ja kaikki ihan parhaita! Toki kevät 2013 oli täynnä tunteita ja siten jäänyt mieleen ykkösenä. 

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt?  Pelaajista Jani Honkanen on ykkönen, nyt ja aina. Nykyisestä joukkueesta ehkä Varttinen on lemppari iloisen ja rennon luonteensa vuoksi  

Odotukset tulevasta kaudesta? Odotukset on lähinnä siinä, että pojat jaksais painaa joka pelissä täysillä 60min. Ja jos joku vielä tekis maalejaki, ni voidaan odottaa pitkää kevättä!

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? Ässien sijoitus vois olla siellä viiden parhaan joukossa tällä kaudella.

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan?  Pataljoonaan kannattaa liittyä, koska reissuilla on aina hauskaa! Vaikka peli ei aina luista, niin porukka on mahtava ja kaikki mahtuu mukaan. Ässäperheestä voi löytää elinikäisiä ystäviä.

 

Kuka olet? Taru Salminen, vpj ja kirjanpito. Hallituksessa 4 kautta, yhdellä välivuodella. 

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? Päädyin Pataljoonaan yhden fanimatkan kautta. Olin joku 14-15 vuotias silloin, ja noh, siitä se ajatus sitten lähti.

Paras muisto Pataljoonasta? Pataljoonan kanssa löytyy niin monia eri muistoja. Playout ottelu Vaasassa oli kyllä aikamoista.

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt? Paras pelaaja minulle kautta aikojen on nykyään Jokereissa pelaava Tommi Huhtala, ehdottomasti. Nykyisestä joukkueesta Andy sytyttää kyllä aina, mutta Varttisen ihmiskuula on omaa luokkaansa. 

Odotukset tulevasta kaudesta? Pataljoonan osalta odotan kannatajakeskeisyyttä otteluissa sekä ulkopuolella. SIllä kaikki me yhdessä ollaan se kuudes kenttäpelaaja. Joukkueelta odotan kovaa kamppailua ja vauhtia. Voitetuttuja pelejäkin olisi hyvä saada. 

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? Ässien sijoitus runkosarjan päätyttyä 6 parhaan joukossa, ja keväällä 4 parhaan joukossa.

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan? Syitä liittyä Pataljoonaan on monia. Osa pataperhettä voi olla juuri omana itsenään. Playoff-otteluiden etuosto-oikeus, koska pitkälle mennään. Paljon uusia tuttavuuksia, jopa elinikäisiä ystäviä tai jopa mahdollisesti voi löytää itselleen kumppanin. Niitäkin on nähty monia. Painavin syy on kuitenkin Patasydän. koska #yhdessä.

 

Kuka olet? Julia Pihlavisto, ensimmäinen kausi hallituksessa. Toimin hallituksen sihteerinä ja Pataljoonan some-vastaavana. Hallilta löytyy 1967-lipun varresta. 

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? Pataljoonan toimintaan löysin useiden tekijöiden kautta muutama vuosi sitten. Hallitukseen halusin kehittämään toimintaa. 

Paras muisto Pataljoonasta? Parhaat muistot kannattajamatkoilta. Legendaarisimmat tarinat ovat syntyneet reissuilla joille en ole lähtenyt. Tänä vuonna osallistun ensimmäiselle faniristeilylleni, jota odotan innolla. 

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt? Tilastollisesti paras (pisteitä per ottelu) pelaaja on Mark Jooris (1.435p/o). Suurella mielenkiinnolla seuraan nuoria pelaajia, tällä kaudella erityisesti Kotkaniemeä ja Zitnyä. 

Odotukset tulevasta kaudesta? Tulevalta kaudelta odotan kentällä hyvää jääkiekkoa ja katsomossa aktiivisempaa kannatusta. Enemmän väkeä mukaan huutoihin ja vierasmatkoille. 

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? Sijoitusta en halua arvioida. Liigassa 15 hyvää joukkuetta, he saavat kentällä ratkaista paremmuuden. 

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan? Pataljoonaan liittymisellä monia hyviä puolia. Hyvä porukka ja jäsenille hyviä etuja.

 

Kuka olet?  Jaana Huhta, jäsenkortit ja jäsenyys jutut mun hallussa. Ekaa kautta hallituksessa, mutta fanimatkoilla olen ollut bussivetäjänä ja läheltä seurannut hallituksen toimintaa. 

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? Pataljoonaan olen liittynyt useita vuosia sitten. 

Paras muisto Pataljoonasta? Vaikea nimetä muistoa pataljoonassa joka olisi ylitse muiden. Jokainen peli-ja pelireissu menee syvälle tunteisiin, niin hyvässä kuin pahassa. 

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt? Paras pelaaja kautta aikojen on Arto Javanainen ja Antti Raanta. Nykyisestä joukkueesta Andy ja Varttinen. 

Odotukset tulevasta kaudesta? Joukkueelta odotan maaleja ja hyvää puolustusta. Niillä mennään torille.

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? 3parhaan joukossa ollaan.

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan? Pataljoonaan kannattaa liittyä monesta syystä. Olemme yksi iso perhe ja joukkoomme on kaikki tervetulleita ja meihin on helppo tutustua. Fanimatkat halvemmalla ja playoffeihin lippuun etuosto oikeus. Monta ystävyyttä on syntynyt ja monta ilonhetkeä on vietetty. Patasydän sykkii aina♠ loppuun asti♠ #yhdessä

 

Kuka olet? Lea Salminen, päävastuuna kannattajamatkat. 

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? Pataljoonaan päädyin oman kokemuksen kautta. Seisomakatsomossa oli/on Pataljoonalaisia ja halusin kuulua tuohon monenkirjavaan joukkoon,jossa jokainen saa olla sitä mitä on. 

Paras muisto Pataljoonasta? Mitään yksittäistä parasta muistoa ei ole, paljon on sattunut ja tapahtunut ja tulee vielä tapahtumaan. Ei näitä muistoja voi laittaa paremmuus järjestykseen. Kevään 2013 haluan elää uudelleen, Kevättä 2009 en halua kokea uudelleen. 

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt? Itsellä ei koskaan ole ollut oikein sellasta parasta pelaajaa, puolustajat on kuitenkin olleet niitä omia pelaajia. Jokaisessa on jotain hyvää,Nickerson, Milam,Caldwell, Stafford, Marttinen, Mäkelä, Matushkin.. sekä Raanta. 

Odotukset tulevasta kaudesta? Tulevan kauden odotukset ovat pelillisesti siinä että jätkien pää kestää koko sen 60min. Eikä kuten viimekaudella että pelattiin vain puolet. Joukkueen hitsautuminen yhteen olisi suotavaa ja nuoret saisivat näyttää omat kykynsä. 

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? Sijoitus parempi kuin raumalla. Runkosarjassa 6 parhaan joukossa ja toiveita tietysti mestaruuteen, mutta Tappara taitaa viedä. 

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan? Pataljoonassa pääset mukaan seikkailuille joista ei naurua puutu. Matkat pitävät sisällään seuraavaa: 50% peliä, 10% matkustusta ja 40% huumoria ja tyhmiä juttuja.

 

Kuka olet?  Vilho Hakala kannattajatoiminnasta vastaava. Tunnetaan paremmin pipopäisenä rumpalina.

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? Tulin mukaan pataljoonan toimintaan, pari vuotta sitten, koska Ässät ansaitsi parempaa kannustusta, mitä silloin oli. Nyt ensimmäistä vuotta hallituksessa.

Paras muisto Pataljoonasta? Mitä pidempi reissu sitä hauskempaa on eli viime kauden Kuopio-Oulu tuplamatka (vink sellainen reissu on tällekin kaudelle tarjolla).

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt? Arto Javanainen. Nykyisistä toivon, että Philip McRae tai Antoine Laganiere on Ässien paras pelaaja alkavalla kaudella, mutta paha vielä sanoa. Viime kaudella pelanneista Simon Suoranta.

Odotukset tulevasta kaudesta? Odotukset kauteen on, että otetaan katsomossa se seuraava askel eteenpäin eli paras Pataljoona koskaan.

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? Mestaruuteen täytyy uskoa. Ei hallille muuten kannata mennä. Olisin erittäin tyytyväinen, jos Ässät saavuttaisi CHL-paikan.

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan? Kannattaa liittyä Pataljoonan, jos Ässien kannattaminen on sinulle yhtään tärkeää.

 

Kuka olet? Sam Valverinne,yrittäjä,toista kautta hallituksessa.Päävastuuna yhteistyökumppanit ja kannattajatoiminnan kehittäminen.

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? Ihan alussa kannatuksen vuoksi maksoin jäsenmaksun ja pikkuhiljaa menin enemmän toimintaan mukaan.

Paras muisto Pataljoonasta? Ihan jokainen peli,varsinkin vieraspeli on huikea muisto.Tottakai kirkkaimpana kultavuoden 2013 kaikki jatkopelit.Siinä pelien edetessä Pataljoonakin kasvoi niin vahvaksi ja yhtenäiseksi että ei ollut vastustajilla mitään palaa kentällä,eikä katsomossa.

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt? Numero yksi Vellu Ketola.Niistä pelaajista mitä itse olen nähnyt pelaavan,suosikkini on Korpisalo.Tämän hetken joukkueesta kolmikko Kupru,johtaja.Andy,muuri.Varttinen,energinen,raikas tehopakkaus.

Odotukset tulevasta kaudesta? Jokaisella osa-alueella kun pykälän saadaan lisää niin hyvin menee.Ei ohipelejä.Hävitä saa mutta taistellen.Tunnetta peliin!!!

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? Mielellään lopetan kauden torilla,Porin torilla.

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan? Jos olet vähääkään kiinnostunut Ässistä tai Pataljoonasta niin rohkeasti mukaan vaan! Lupaan että saat uusia kavereita,elinikäisiä ystäviä.Pataljoonaan on ihan jokainen tervetullut,olemme yhtä suurta perhettä.

 

Kuka olet? Juha Pulkkinen. Toista kautta Pataljoonan hallituksessa. 

Miten päädyit mukaan Pataljoonaan? 2009-2010 kaudelle ostin ensimmäisen seisomakausikortin. Pataljoonan toimintaan lähdin mukaan, tai änkäsin joukon jatkoksi, kun Pataljoonalaisilla oli hyvä meno seisomakatsomossa. 

Paras muisto Pataljoonasta? Kevät 2013. Oliko niitä kymmenen Pataljoonan bussia ja voitettu 5. Finaalipeli Hakametsässä on yksi hienoimpia muistoja.

Paras ässäpelaaja kautta aikojen ja nyt? Kovin Ässäpeluri kautta aikain Veli-Pekka Ketola. Antoine Laganiére ja Jesperi Kotkaniemi kovimmat odotukset tämän kauden pelaajista.

Odotukset tulevasta kaudesta? Odotukset tähän kauteen. Joukkue pelaa taistellen eikä anna tuumaakaan periksi. Katsomossa viimmekaudella alkanut hyvä pöhinä jatkuu ja saadaan aikaiseksi hyvää kannustusta.

Ässien sijoitus tulevalla kaudella? Runkosarjassa 5. Toivottavasti pitkä kevät ja torilla mestaruusjuhlat.

Miksi kannattaa liittyä Pataljoonaan? Liittymällä Pataljoonaan pääset mukaan Pataperheeseen.

 

 

Vähänkään jos on jotain niin napatkaa hihasta ja tulkaa ihmeessä juttelemaan meidän kanssa. Tehdään tämä kaikki #yhdessä!

Seuraava kannattajamatka

Ei vielä tiedossa.
Seuraa ilmoitteluamme!