Uutiset

20.10.2016

Jokerit vs. Kunlun Red Star 12.11.2016 koskeva tiedote

Jokerit vs. Kunlun Red Star 12.11.2016

 

Pataljoonan hallitukselta ollaan kyselty Jokerit- Kunlun Red Star ottelusta paljon, joten hallitus haluaisi selventää asian tarkoitusperää. 

 

Olemme syksyn aikana saaneet jäseniltä ehdotuksia KHL-otteluun tehtävästä matkasta. 

Aloimme pohtia asiaa, aloittaen tietenkin Ässien otteluohjelman tarkastelulla, että sopiiko sen puitteissa joku lauantaipeli. 12.11. lauantaina Ässillä ei ole ottelua, Jokereilla kotiottelu Kunlun Red Staria vastaan, jossa pelaa monta suomalaistakin. 

 

Ottelu päätyi marraskuulle, jolloin on myös käynnissä Movember -kampanja. Movember -kampanjalla kerätään varoja eturauhassyövän nujertamiseksi.  Päätimme yhdistää ottelun ja kampanjan. Jokaiseen matkan hintaan on lisätty 5€, joka menee lyhentämättömänä Movember -kampanjaan. Matkaan lähdetään jos ilmoittautujia on 35 henkilöä, jos matkaan lähtee enemmän kuin 35 henkilöä lahjoitettava summa kasvaa myös bussikustannusten jäädessä pois. Matkaan ei siis käytetä Pataljoonan rahoja ollenkaan, vaan kulut on laskettu matkan hintaan. Jos kaikkia kuluja ei saada katettua matkalle ei lähdetä. 

 

Otteluun on tarkoitus mennä kokemaan toisenlainen jääkiekkokokemus. Emme olleet ajatelleetkaan ottaa lippuja, rumpua, yms. mukaan. Jokainen matkalle lähtijä saa päättää oman asustuksensa itse, jos haluaa laitta ässätuotteita yllensä saa laittaa ja jos ei niin ei tarvitse. Jokainen saa kannattaa kumpaa joukkuetta vain, sekään ei ole määrättyä. Omia kannatuslauluja yms. emme tule käyttämään. 

 

Jos joku painaa mieltä kyseisen matkan osalta, tule nappaamaan vaikka Isomäki Areenalla jotakin hallituksen jäsentä hihasta niin jutellaan. 

 

Terveisin,

 

Pataljoonan hallitus 2016-2017

Seuraava kannattajamatka

5.10. Tupla 5-7.10.2018 2hh