Jäseninfo

Jäsenyys kannattaa

Pataljoonan jäsenenä olet mukana kehittämässä Porin Ässien kannattajakulttuuria. Kaikki jäsenmaksuista saatavat rahat käytetään joukkueen kannustamiseen kotona ja vieraissa.

Kaudella 2022–2023 Pataljoonan jäsenmaksu on 20 euroa, jonka voit maksaa sivujemme verkkokaupassa. Liittymisen jälkeen jäsenkortitsi ja/tai vuosilukutarra on noudettavissa hallilta. Olet myös oikeutettu Pataljoonan jäsenille kuuluviin jäsenetuihin.

Voit liittää myös koko perheesi Pataljoonan jäseneksi. Samassa taloudessa asuvat 2 aikuista ja kaikki alle 15-vuotiaat lapset saavat jäsenyyden ja jäsenkortit 50 euron hinnalla.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä, joka auttaa Porin Ässiä menestymään.

Ostamalla jäsenyyden hyväksyt, että tietosi tulevat osaksi jäsenrekisteriä. 

Liity jäseneksi »

 HUOM! Jäsenkortit ja/tai vuosilukutarrat noudetaan jatkossa hallilta. Ilmoita meille sähköpostilla pataljoonainfo@gmail.com, jos haluat kortin ja/tai vuosilukutarran postitse.

Yksityishenkilöiden jäsenedut kaudella 2022-2023

Alennus Pataljoonan kannattamatkojen hinnasta.

Muut kauden 2022-2023 edut päivitämme kesän/syksyn aikana.

 

  

HUOM! Kauden 2022–2023 jäsenmaksu pitää olla maksettuna 31.12.2022 mennessä, jotta saat etuosto-oikeuden pudotuspeliotteluiden lippuihin. Muut jäsenedut ovat voimassa tämän jälkeenkin.

Yhteistyökumppanit

Teemme myös yritysyhteistyötä. Jos yrityksesi haluaa lähteä mukaan tukemaan Pataljoonan toimintaa, ota yhteyttä numeroon 045 855 5002 tai osoitteeseen pataljoonainfo@gmail.com.

Yhteistyössä kumppani voi tarjota tietyn prosenttimääräisen alennuksen jäsenillemme tuotteistaan tai palveluistaan. Vastineeksi tarjoamme yli 500 potentiaalista asiakasta jäsenistömme kautta sekä näkyvyyden nettisivuillamme (logo sekä linkki omille sivuillenne).

 

Rekisteriseloste

Seuraava kannattajamatka

Ei vielä tiedossa.
Seuraa ilmoitteluamme!