Kannattajamatkat

Lähde mukaan

Pataljoona järjestää kannattajamatkoja Ässien vierasotteluihin. Matkan hinta sisältää kuljetuksen Porista määränpäähän ja takaisin sekä ottelun pääsylipun. Voit ostaa matkoja verkkokaupastamme (alta). Matkustajalistat ja maksut tehdään yhdelle matkalle kerrallaan.

Pataljoonan kannattajamatkojen säännöt

  1. Ilmoittautuminen matkoille tapahtuu nettisivujemme kautta. Matkat maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Matkoja voidaan erikoistapauksissa myydä myös Pataljoonan pisteellä, joissa matka maksetaan heti käteisellä. Maksu pitää aina olla suoritettuna ennen matkaa ja sivujemme verkkokaupan tilausvahvistus on otettava matkalle mukaan, joko tulostettuna tai sähköisenä. Ilmoittautuminen matkoille on sitova ja sivuilla mainitaan, koska ilmoittautuminen matkalle viimeistään päättyy.
  2. Alle 18-vuotiaat ovat matkalla huoltajan vastuulla ja huoltajan lupa edellytetään (lataa lupalomake tästä ja tuo täytettynä mukanasi matkoille). Alle 18-vuotiaiden alkoholin käyttö matkoilla on ehdottomasti kielletty ja siihen puututaan välittömästi. Rikkeestä seuraa pitkä porttikielto kannattajamatkoille.
  3. Matkanjohtajalla sekä bussin kuljettajalla on oikeus takavarikoida alkoholijuomat matkan ajaksi myös täysi-ikäisiltä matkustajilta, mikäli häiriöitä ilmenee.
  4. Käytös muita kohtaan pitää olla asiallista. Matkoilla keskitytään tukemaan kannattamaamme seuraa ja mottona voidaan pitää: älä provosoi, äläkä provosoidu.
  5. Matkanjohtajalla sekä kuljettajalla on oikeus tarvittaessa poistaa bussista asiattomasti käyttäytyvä täysi-ikäinen matkustaja seuraavalla miehitetyllä pysäkillä. Alaikäinen matkustaja tuodaan Poriin, huoltajalle ilmoitetaan ja hänen tulee olla vastassa Porissa.
  6. Mikäli kannattaja pidätetään, Pataljoona ei ole velvollinen huolehtimaan matkustajan paluumatkasta Poriin.
  7. Sääntöjen rikkomisesta seuraavat sanktiot määrittelee Pataljoonan hallitus tapauskohtaisesti. Yleisin sanktiomuoto on porttikielto, jonka pituus määritellään rikkeen mukaan.
  8. Hyväksymällä kannattajamatkojen säännöt, matkalle lähtevä hyväksyy nimensä liitettävän lähtijälistaan, joka on matkanvetäjällä.

Kannattajamatkat kaudelle 2023-2024 

29.9 TPS-Ässät 

7.-8.10 HIFK-Ässät (Tallinna K-18) 

28.10 Lukko-Ässät 

9.12 TPS-Ässät 

28.12 Pelicans-Ässät 

26.1 Lukko-Ässät 

17.2 Lukko-Ässät 

24.2 Tappara-Ässät 

2.-3.3 Kookoo-Ässät (Hotellireissu) 

 

Lue ennen matkan ostamista kannattajamatkoja koskevat säännöt.

Pataljoonan jäsenet ovat oikeutettuja jäsenalennukseen matkoista. Alennus huomioidaan kassavaiheessa (matkustajatietojen syöttämisen jälkeen). Huom! Jäsenyys- ja kannattajamatkaostot on tehtävä erikseen. Jos liityt ensin jäseneksi, voit onnistuneen maksun jälkeen palata ostamaan kannattajamatkaa jäsenhintaan.

Ilmoittautuminen matkalle on maksun jälkeen sitova.

Bussit täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. 

24.2.
Tappara-Ässät 24.2 JÄSEN
Tietoa matkasta:

Lähtö klo 14 vanhalta linja-autoasemalta. 

Liput SEISOMAKATSOMOON. 

 

Ottelupäivä: Lauantai, 24.2.2024
Hinta: 19,00 € / henkilö (jäsenille 0,00 €)

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 22.2.2024 klo 12:00.

24.2.
Tappara-Ässät 24.2 EI JÄSEN
Tietoa matkasta:

Lähtö klo 14 vanhalta linja-autoasemalta. 

Liput SEISOMAKATSOMOON. 

Ottelupäivä: Lauantai, 24.2.2024
Hinta: 29,00 € / henkilö (jäsenille 0,00 €)

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 22.2.2024 klo 12:00.

Seuraava kannattajamatka

24.2. Tappara-Ässät 24.2 JÄSEN