Uutiset

13.3.2020

Kausi 2019-2020

"Yhteiskuntamme on tilanteessa, jota emme ole aiemmin kokeneet. Nopeasti kohonnut koronavirustartunnan riski on johtanut moniin hyvin poikkeuksellisiin toimenpiteisiin, joilla on vaikutuksia jokaisen suomalaisen elämään.

Liigan hallituksen eilisen päätöksen jälkeen myös tilanne Liigan osalta on muuttunut radikaalisti ja päätös Liiga-kauden 2019–20 päättämisestä välittömästi tehtiin tänään. Lauantain runkosarjaottelut jäävät pelaamatta, samoin playoffs- sekä finaalisarjat. Suomen mestaruus jätetään jakamatta. CHL ja Spengler Cup -paikat jaetaan tämänhetkisten (13.3.) runkosarjasijoitusten mukaan.

Raskaan ja vaikean päätöksen tekemiseen on osallistunut koko Liiga-yhteisö: pelaajat, valmentajat, lääkärit, toimihenkilöt ja yhteistyökumppanit. Urheilullisen unelman tavoitteluakin tärkeämpää on nyt keskittyä pitämään huolta itsestään ja läheisistään." 

Lainaus Liiga.fi uutisesta.

 

Valitettavasti Liiga-kausi 2019-2020 on päätetty, joten Pataljoonankin on aika kiittä jäseniä sekä muita Patasydämiä. 

Kausi loppui lyhyeen, mutta se on ollut silti hyvin vaiherikas. Onneksi olemme saaneet elää sen Ässien rinnalla, sekä tukeneet niin hyvinä kuin vaikeinakin aikoina. Kausi tarjoili tunteita, mutta päälimmäisenä kuitenkin on mielessä sana "Kiitos.".

Kauden aikana järjestimme 9 kannattajamatkaa, joista 2 oli tuplamatkoja. Lisäksi olimme mukana myös faniristeilyllä. Kannattajamatkoilla oli hyvä sekä asiallinen meininki. Uusia kasvoja saatiin myös todella paljon mukaan, mutta vanhojakin tuttuja saatiin mukaan.

Kannustuksessa, kotona sekä vieraissa, mentiin askel eteenpäin. Rummussa osassa peleissä tällä kaudella oli nuori poika, joten kapulanperijä on nyt jo mukana. Kylmiä väreitä tuotti varmasti monelle, koko hallin kannustaessa "Ässät, *taptap*" tahtiin. 

Playoff -kamppailuhin olimme varautuneet jokaiseen vierasotteluun bussivarauksella. Ensimmäinen kannattajamatkamme playoff-otteluihin olikin jo myynnissä. Matkan ostaneihin olemme yhteydessä rahojen palautuksesta. Etuosto-oikeus linkin lähetimme jo jäsenillemme, jotka olivat liittyneet enne vuoden 2019 loppua. 

Loppuun kiitämme vielä yhteistyökumppaneitamme Ässät, Lyttylän Liikenne Oy, Pub Karhunpesä, Rattis, PK, K-Market Luotsinpoika, K-Supermarket Ruokapori, Suklainen Herkkupuoti, Lounaskahvila Wilma, Väinölän Olohuone, Tullibaari, Kotipizza Puuvilla, Parturi-kampaamo Fiini sekä Liikunta- ja hyvinvointipalvelu Movena. 

 

Ensi kaudella mennään taas kovempana!

 

- Pataljoonan hallitus

 

Seuraava kannattajamatka

2.8. Pitsiturnaus 2.8.2024 EI JÄSEN