Uutiset

2.5.2023

Terveisiä Pataljoonan hallituksesta!

 

 

Tällä porukalla kokoustettiin tänään viimeistä kertaa ja summattiin kulunut kausi pakettiin.

Päällimmäisinä tunteina kaudesta ovat kiitollisuus, ylpeys ja toiveikkuus.

Kiitollisuus siitä, että koronavuosien jälkeen saatiin ehjä kausi ja päästiin hallille tekemään sitä, mikä meille on tärkeintä: kannattamaan rakasta seuraamme. Kiitollisuus siitä, että jäsenmäärässä päästiin tavoitteeseen ja suunnitellut matkat toteutettiin.

Ylpeitä saadaan olla paitsi joukkueesta myös toiminnasta katsomossa. Otimme taas yhden ison harppauksen (tai ehkä jopa kaksi) eteenpäin katsomotoiminnan kehittämisessä. Kotona etenkin kevään edetessä vastustajat saivat kokea, miltä se kuuluisa Isomäen hornankattila tuntuu ja kuulostaa.

Tällä kaudella saimme tehdä erittäin antoisaa yhteistyötä Ässien organisaation kanssa ja yhteistyö jatkuu hedelmällisenä jatkossakin. Katsomotoiminnan osalta ei kaikkea ole vielä saavutettu, mutta pohja on nyt luotu. Kannattajamatkoille saimme paljon uusia lähtijöitä, unohtamatta tietenkään jo pidempään aktiivisesti mukana kulkeneita pataljoonalaisia. Toiveikkaina saadaan siis kesän jälkeen lähteä myös tulevaan!

Suuri kiitos siis teille rakkaat patasydämet, Pataljoonalaiset, kaudesta 2022-2023, joka oli täynnä tunnetta! Ilman teitä ei olisi meitä.

Vuosikokous järjestetään kesäkuussa. Seuraattehan ilmoittelua nettisivuilla ja somessa!

Uudet hupparit ovat myös saapuneet ja ovat ostettavissa muun muassa vuosikokouksessa. Tiedustelut huppareista voi laittaa yksityisviestillä somen kautta tai Pataljoonan puhelimeen. Hupparin hinta on 35€ ja saatavissa on vetoketjullinen ja vetoketjuton malli.

 

Kiittäen ja hyvää kesää toivottaen,

Pataljoonan hallitus 2022-2023

Seuraava kannattajamatka

24.2. Tappara-Ässät 24.2 JÄSEN